A Beckhoff PC-alapú vezérlési technológiára épülő, nyílt automatizálási rendszereket kínál. Széles termékpalettáján ipari PC-k, terepi I/O-eszközök, szervohajtások, szervomotorok, lineáris szállítórendszerek, valamint automatizálási szoftverek szerepelnek. A vállalat nem csak alapvető technológiát biztosít az intelligens gyárak számára, hanem jövőbe mutató innovációival meghatározza az integrált ipar fejlődési trendjeit is.

A Hans Beckhoff által 1980-ban alapított nemzetközi vállalatcsoport több mint három évtizede meghatározó szereplője az automatizálási piacnak, és már korai szakaszában számos olyan automatizálási technológiai szabványt hozott létre és vezetett be sikeresen a piacra, amelyek ma már magától értetődőek.

A vállalat központja a németországi Verl-ben van. Itt találhatóak a központi egységek, mint például a fejlesztés, gyártás, adminisztráció, kereskedelem, marketing, műszaki támogatás és szervizszolgáltatás. A gyors növekedés, és a partneri együttműködés révén a Beckhoff több, mint 75 országban képviselteti magát. A cégnek disztribútoron keresztül 2005 óta van képviselete hazánkban, azonban a folyamatos és dinamikus forgalomnövekedésnek köszönhetően 2012-től már szükségessé vált a magyarországi leányvállalat létrehozása is. Jelenleg a budapesti irodában nyolc munkatárs dolgozik. A csapat kereskedelmi, műszaki támogatási és marketing feladatokat lát el. Ezen kívül többnapos szakmai képzéseket és tanfolyamokat is biztosítsunk ügyfeleink számára.

Dinamikusan fejlődő csapatunkba tehetséges mérnököket keresünk.

Nyitott pozíciók & Telephelyek

Office Campus Irodaház

1097 Budapest, Gubacsi út 6.

Kapcsolat

Közösségi média

Nyelvismeret

Angol

Önálló nyelvhasználat