A Beckhoff PC-alapú vezérlési technológiára épülő, nyílt automatizálási rendszereket kínál. Széles termékpalettáján ipari PC-k, terepi I/O-eszközök, szervohajtások, szervomotorok, lineáris szállítórendszerek, valamint automatizálási szoftverek szerepelnek. A vállalat nem csak alapvető technológiát biztosít az intelligens gyárak számára, hanem jövőbe mutató innovációival meghatározza az integrált ipar fejlődési trendjeit is.

A Hans Beckhoff által 1980-ban alapított nemzetközi vállalatcsoport több mint három évtizede meghatározó szereplője az automatizálási piacnak, és már korai szakaszában számos olyan automatizálási technológiai szabványt hozott létre és vezetett be sikeresen a piacra, amelyek ma már magától értetődőek.

A vállalat központja a németországi Verl-ben van. Itt találhatóak a központi egységek, mint például a fejlesztés, gyártás, adminisztráció, kereskedelem, marketing, műszaki támogatás és szervizszolgáltatás. A gyors növekedés, és a partneri együttműködés révén a Beckhoff több, mint 75 országban képviselteti magát. A cégnek disztribútoron keresztül 2005 óta van képviselete hazánkban, azonban a folyamatos és dinamikus forgalomnövekedésnek köszönhetően 2012-től már szükségessé vált a magyarországi leányvállalat létrehozása is. Jelenleg a budapesti irodában nyolc munkatárs dolgozik. A csapat kereskedelmi, műszaki támogatási és marketing feladatokat lát el. Ezen kívül többnapos szakmai képzéseket és tanfolyamokat is biztosítsunk ügyfeleink számára.

Dinamikusan fejlődő csapatunkba tehetséges mérnököket keresünk.

Kapcsolat

Közösségi média

Nyelvtudás

Angol

Önálló nyelvhasználat