A KUKA 1898 óta, mióta Augsburgban két német feltaláló (Johan Josef Keller és Jakob Knappich) megalapította, nagyot nőtt és mára a világ egyik vezető ipari robotgyártó cégévé vált.
A KUKA Magyarországon 1991 óta van jelen három telephellyel (Füzesgyarmat, Taksony, Budapest), továbbá Romániában üzemeltet egy szerviz- és oktatóközpontot is.

Hol keress és milyen szektorokban?

Budapest

Érdekel a kódolás, programozás, szívesen lennél szoftverfejlesztő csapat tagja? A modern R&D részlegünk, mechatronikai laborunk Budapesten a Dorottya Udvarban található, ahol high-tech környezetben, Magyarországon egyedülálló módon nyílik lehetőséged robotok szoftverének fejlesztésére és tesztelésére.

A KUKA folyamatosan épülő, EMEA régiós tudásközpontja is itt található. Amennyiben szeretnél több országgal dolgozni, és érdekel az ügyfélszolgálat lehetősége, IT/SAP rendszerek támogatása, akkor a Shared Service Center rád vár!

Taksony

Érdekel a mérnöki tervezés? Taksonyban található a KUKA hazai robotika oktatóközpontja. Itt történik a mechanikus és elektromos konstrukció, használtrobot-felújítás, rozsdamentes acéltermékek gyártása, vezérlőegységek tesztelése és egyedi vezérlések gyártása is.

Pénzügyes vagy és új kihívást keresel? A KUKA hazai központjában, a taksonyi telephelyen többek között a következő adminisztratív területek kaptak helyet: pénzügy, kontrolling, HR, értékesítés, marketing.

Füzesgyarmat

Modern géppark, modern körülmények a gyártásban. A KUKA Robotics Hungária az egyik legnagyobb munkahelyteremtő cég Békés megyében. Füzesgyarmaton készülnek a KUKA robotokat megmozgató vezérlőszekrények, és innen kerülnek kiszállításra a világ összes pontjára.

Temesvár

Új oktató és szervizközpontunk Temesváron van, itt folyik a KUKA robotok oktatása a romániai és bulgáriai partnerek részére, valamint az ott található KUKA robotok szervizelésének irányítása is.

Célozd meg a jövőt, csatlakozz hozzánk.
Új kihívások, nemzetközi környezet, fejlesztések és innováció.
Csatlakozz— legyél a csapatunk tagja!

Kapcsolat

Velencei Attila

HR Business Partner

+36304672265

attilavelencei@kuka-robotics.hu

Karrier oldal

Közösségi média

Nyelvtudás

Angol

Kompetens nyelvhasználat

Német

Kompetens nyelvhasználat