Az ITware szinte az egyetlen olyan informatikai vállalat Magyarországon, amely közel egy évtized óta beszállítója a legnagyobb magyar mobilszolgáltatónak, valamint egyedi szoftverfejlesztéseivel hazai és nemzetközi vállalatok megoldásszállítója.

Saját fejlesztésű alkalmazásaival élen jár a mobil adatkommunikációs megoldások létrehozásában. Az ITware sikereinek záloga az, hogy nem kizárólag termékeket értékesít immár 2001 óta, hanem komplex megoldásokkal szolgál az ügyfelei részére.

Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, amelynek fő tevékenysége egyedi szoftverfejlesztés. Mi projekt alapú agilis gondolkodással kezeljük az üzletileg kritikus feladatokat, vagyis teljes megoldásokkal és a megvalósításhoz szükséges tudásanyaggal állunk partnereink rendelkezésére. Kollégáink képzése révén a magyar IT piacon az új technológiák úttörője vagyunk, abszolút jellemző ránk a folyamatos innováció és az aktív K+F tevékenység. Kimagasló tudással rendelkezünk nagyvállalati Java, C++, Ruby és mobilalkalmazások fejlesztése területén hazai és nemzetközi (Japán, Németország, Finnország, Luxemburg) piacokon.

Kapcsolat

Közösségi média

Nyelvtudás

Angol

Kompetens nyelvhasználat