Az Accenture egy globális tanácsadó cég, amely a stratégia, a digitális átalakulás, a technológia, valamint az operatív vállalati működés területén kínál megoldásokat közel 40 iparágban. Több éves ipari ismeretünk és folyamatos innovációink révén válaszolunk ügyfeleink üzleti kihívásaira. Nemzetközi elkötelezettségünk azt is jelenti, hogy lehetőséged nyílik arra, hogy része légy egy szakmailag és technikailag elismert közösségnek, és együtt dolgozz ügyfeleinkkel világszerte.

A negyedik ipari forradalom, vagy ahogy mi nevezzük, az Industry X.0 fejlődése a korszerű, új és izgalmas lehetőségek világát teremti meg a hozzád hasonló kreatív, tehetséges újítók számára, akik a digitális világ élvonalában szeretnének dolgozni, hogy az ügyféleredmények elérésének új módszereit hozzák létre a hallatlan sebességű, jövedelmező bővülés érdekében
Csatlakozz a csapatunkhoz, hogy az Accenture Industry X.0 széleskörű eszköztárának felhasználásával segíthess ügyfeleinknek új üzleti lehetőségek feltárásában és termelési tevékenységük digitalizálásában.

Kapcsolat

Gonda Dávid

recruitment marketing lead

+ 36 30 857 3164

david.gonda@accenture.com

Karrier oldal

Közösségi média

Nyelvtudás

Angol

Kompetens nyelvhasználat