Anyavállalatunk a világon a Coca‑Cola termékek egyik legnagyobb, Európában pedig a legnagyobb palackozója. Széles választékának, piacai iránti elkötelezettségének és kiterjedt – 3 kontinensen 59 palackozó üzemet felölelő – vállalathálózatának köszönhetően a Coca Cola HBC Csoport nem csupán a Coca‑Cola világán belül tölt be fontos szerepet, hanem a teljes, globális üdítőital iparágnak is az egyik legjelentősebb szereplője.
További információ: https://hu.coca-colahellenic.com/hu/

Vállalatunk székhelye Dunaharasztiban található, de ásványvíz-palackozó üzemünk Zalaszentgróton működik. Két üzemünkben, 7 elosztó központunkban, valamint irodáinkban összesen 1100 dolgozót foglalkoztatunk, de közvetve, beszállítói láncunkon keresztül közel 13 000 embernek biztosítunk munkát. Miénk az ország legnagyobb és legeredményesebb értékesítési hálózata.
Alapanyagaink közel kétharmadát belföldi beszállítók biztosítják, késztermékeink jelentős hányadát külföldre, 25 országba exportáljuk.
Olyan termékeket palackozunk és forgalmazunk, amelyek közösségbe forrasztják az embereket, és felfrissülést nyújtanak nekik, boldog pillanatokat szereznek számukra. Több mint 70-féle terméket forgalmazunk, amelyek 90 százalékát Magyarországon állítjuk elő. Cégünk az alkoholmentes italok széles választékát kínálja: a szénsavas üdítőitalok, a természetes ásványvizek, az ízesített vizek, a gyümölcslevek, nektárok és gyümölcsitalok, a jegesteák, a sportitalok, valamint az energiaitalok egyaránt megtalálhatók választékunkban.
A vállalat üzemelteti a Vendit forróitalok (kávé, cappuccino) kiszolgálására alkalmas italautomatákat is.
Emellett a Coca‑Cola HBC Magyarország a 3. legnagyobb szereplő az alkoholos italok piacán. Mi forgalmazzuk a Brown-Forman (Jack Daniel’s, Finlandia, El Jimador) alkoholos termékeketm, 2010-ben következett az újabb bővítés, amikor is az EDRINGTON cégcsoport (The Famous Grouse, The Macallan) és a RÉZANGYAL cégcsoport pálinkáival bővítettünk addig sem szűk portfóliónkat.
2016-ban újabb portfólióbővítésre került sor, megkezdtük a CAMPARI Csoporttal (Campari, Cinzano, Aperol, Carolans) való együttműködést.

Kapcsolat

Bőhm Mónika

Junior Organisation Development specialist

+36202229254

Monika.Bohm@cchellenic.com

Karrier oldal

Közösségi média

Nyelvtudás