A járműipar jelenleg az Ország egyik húzó ágazata, ez az iparág, ami kisvállalkozásoktól kezdve a nagy nemzetközi multi szintekig képviseli magát hazánkban. Az iparágban a komoly fejlesztési munkáktól a gyártástervezésen, optimalizálási feladatokon keresztül a minőségbiztosításig minden mérnöki feladat megtalálható, ennek megfelelően ezen a területen helyezkedik el a legtöbb hallgatónk.

Hallgatóknak

Tanulmányaid befejezése után a járműiparban szeretnél dolgozni?

Ha érdekelnek az autók a vonatok, a repülőgépek, a hajók, ha csúcstechnológiákkal szeretnél dolgozni, ha motort szeretnél fejleszteni, ha karosszéria fejlesztés érdekel, ha részese szeretnél lenni az emberek mobilitásának, akkor kötelező az Állásbörzén, amelyen a legnagyobb hazai autógyártók, járműipari beszállítók, közlekedési vállalatok, járműipar felé specializálódott tervező irodák jelennek meg!

Kiállítóknak

Az Óbudai Egyetemi Járműipari Állásbörze a pályakezdő szakemberek és a cégek közvetlen kapcsolatteremtését, egymásra találását szolgálják.

Az Állásbörze 2017. október 18-én kerül megrendezésre. Helyszíne a józsefvárosi kampusz.

Az Állásbörze nem csak az államvizsga előtt álló végzősöknek nyújt hasznos segítséget, hanem az alsóbb évfolyamos hallgatóknak is. Megismerkedhetnek ugyanis a kiállító cégek fő profiljaival, az általuk támasztott követelményekkel, együttműködési lehetőségekkel, illetve szakmai gyakorlati helyeket, diplomakészítésben való közreműködési lehetőségeket találhatnak. Az érdeklődők cégbemutató előadásokon, próbainterjún és grafológiai gyorselemzésen is részt vehetnek.

Az Óbudai Egyetem és a Járműipar szoros kapcsolata alapján várunk minden céget, amely a legkiválóbb gyakorlat orientált tudással bíró gépész-, villamos-, mechatronikaimérnököt vagy műszaki menedzsert keres.

Az Óbudai Egyetem Állásbörzéjére várjuk mindazon vállalatok jelentkezését, akiknek a profiljába illeszkedik az Óbudai Egyetem és más közép- és felsőoktatási intézmények képzéseiből kikerülő munkavállalók alkalmazása.