Az egyéni kreativitást, az alkotásra való fokozott hajlandóságot, a képességek minél szélesebb körű kihasználását magába foglaló, szellemi terméket létrehozó szektort értjük kreatív ipar alatt. A kreativitás társadalomformáló erővel rendelkezik, így az új nézőpontok kialakulásánál, a XXI. század gazdaságban betöltött szerep egyre meghatározóbb.

Hallgatóknak

Ha az oktatás vagy a munkád során, az alábbi területeken tanulsz, dolgozol vagy szeretnél valami teljesen más területen alkotni, maradandót létrehozni, akkor ez az állásbörze neked szól!

Film-, mozi- és videóipar, a televíziós és internetes műsorkészítés és közvetítés, játékfejlesztés, könyvkiadás, építészet, kézművesség, zene, iparművészet, formatervezés, szoftverkészítés, divattervezés, belsőépítészet, stb. területén tevékenykedő cégek várnak rád.

Kiállítóknak

Az Óbudai Egyetemi Kreatív Állásbörze és kísérőrendezvénye a Kreatívipari Akadémia Nap a pályakezdő szakemberek és a cégek közvetlen kapcsolatteremtését, egymásra találását szolgálják.

A Kreatívipari Akadémia Nap 2017. október 18-án, az Állásbörze pedig 2017. október 19-én kerül megrendezésre. Mind kettő helyszíne az óbudai kampusz.

Az Állásbörze nem csak az államvizsga előtt álló végzősöknek nyújt hasznos segítséget, hanem az alsóbb évfolyamos hallgatóknak is. Megismerkedhetnek ugyanis a kiállító cégek fő profiljaival, az általuk támasztott követelményekkel, együttműködési lehetőségekkel, illetve szakmai gyakorlati helyeket, diplomakészítésben való közreműködési lehetőségeket találhatnak. Az érdeklődők cégbemutató előadásokon, próbainterjún és grafológiai gyorselemzésen is részt vehetnek.

Az Óbudai Egyetem Állásbörzéjére várjuk mindazon vállalatok jelentkezését, akiknek a profiljába illeszkedik az Óbudai Egyetem és más közép- és felsőoktatási intézmények képzéseiből kikerülő munkavállalók alkalmazása.