A műszaki állásbörze idén három területre fókuszál a kreatív ipar, energetika és informatika. Mindhárom kiemelt terület a magyar gazdaság szempontjából és az Óbudai Egyetem mindegyik területen indít képzéseket BSc, MSc és Phd szinten. Ezen három műszaki terület nagyban meghatározza az ország jövőiparát. Azok a cégek akik ezen a területen keresnek munkaerőt hosszú távú befektetésekben gondolkodnak és az innováció első helyen szerepel a stratégiájukban.

Hallgatóknak

Ha az oktatás vagy a munkád során, a villamosmérnök, gépészmérnök, informatikus, környezet vagy könnyűipari mérnök vagy gazdálkodási kereskedelmi területen tanulsz, dolgozol vagy szeretnél valami teljesen más területen alkotni, maradandót létrehozni, akkor ez az állásbörze neked szól!

Kiállítóknak

Az Állásbörze 2017. október 19-én kerül megrendezésre az óbudai kampuszon.

Az Állásbörze nem csak az államvizsga előtt álló végzősöknek nyújt hasznos segítséget, hanem az alsóbb évfolyamos hallgatóknak is. Megismerkedhetnek ugyanis a kiállító cégek fő profiljaival, az általuk támasztott követelményekkel, együttműködési lehetőségekkel, illetve szakmai gyakorlati helyeket, diplomakészítésben való közreműködési lehetőségeket találhatnak. Az érdeklődők cégbemutató előadásokon, próbainterjún és grafológiai gyorselemzésen is részt vehetnek.

Az Óbudai Egyetem Műszaki Állásbörzéjére várjuk mindazon vállalatok jelentkezését, akiknek a profiljába illeszkedik az Óbudai Egyetem és más közép- és felsőoktatási intézmények képzéseiből kikerülő munkavállalók alkalmazása.