Rólunk
Mezei Miklós

Mezei Miklós

ügyvezető

Az Óbudai Egyetem Állásbörzéjének régmúltra visszanyúló történelme megmutatja, hogy a prosperáló cégek és az Egyetem kapcsolata régebben is és ma is kiváló, valamint a partnerség fenntartása, fejlesztése minden félnek gyümölcsöző.

A börzén való részvétel kiváló lehetőséget jelent minden egyetemi hallgató, egyetemi polgár és érdeklődő számára, hogy betekintést nyerjen a piacon magasan jegyzett és elismert cégek által kínált lehetőségekbe, állásajánlatokba, valamint lehetőséget teremt az önvizsgálatra és szakmai orientációjuk fejlesztésére.

Az Állásbörze ugyanakkor tükör is az Óbudai Egyetem számára, lehetőséget teremt arra, hogy közvetlenül a piacról kapjunk visszajelzést az Egyetem oktatási és kutatási stratégiájának gyakorlati sikerességéről. Az évről évre növekvő résztvevő partnerek és látogatói számok azt mutatják, hogy az Óbudai Egyetem vezetése által kitűzött irányok jók, a piaci igényeket tükrözik. Az Óbudai Egyetem egy nyitott, intézményi partnerségekben hívő, haladó szellemiségű intézmény.

Csapatunkkal évről-évre azon dolgozunk, hogy minőségi szolgáltatást nyújthassunk partnereinknek, látogatóinknak. Kívánjuk, hogy börzénken való részvételükkel mindenki megtalálhassa számításait.