Több, mint 50 cég állásajánlata és gyakorlati hely ajánlata vár Téged
az Óbudai Egyetem 28. állásbörzéjén.

Regisztráció
Amennyiben kiállítóként szeretnél regisztrálni kattints a "Regisztráció kiállítóként" gombra.
Amennyiben feltöltöd az önéletrajzod, egy extra esélyt kapsz a nyereményjátékban, illetve Discrod-on elküldheted cégek részére.


Jelen regisztrációval hozzájárul, hogy az Óbudai Egyetem állásbörze szervezői, nevezetesen az Óbudai Egyetem Nonprofit Kft. (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 96/b, cégjegyzékszám: 01-09-913230) a személyes adataimat az álláskeresésem támogatása és nyereményjátékban való részvétel céljából kezelje, megőrizze, a Rendezvény szervezése, lebonyolítása és szolgáltatásnyújtása érdekében felhasználja továbbá, hogy az adataimat a hírlevél-rendszerében elhelyezze abból a célból, hogy számomra értesítést küldjön az aktuálisan megrendezésre kerülő állásbörzéről, illetve álláslehetőségekről. Az értesítésről bármikor lehetőségem van leiratkozni az Adatvédelmi szabályzatban foglaltak szerint.

Tudomásul veszem, hogy adataim kezelésére adott hozzájárulásom szükséges a regisztrációhoz, a nyereményjátékban való részvételhez, az álláskeresésemet támogató szolgáltatások igénybevételéhez és a Rendezvényen való részvételhez, valamint visszavonásig érvényes, azaz jogom van bármikor visszavonni azt.

Tudomásul veszem, hogy a hírlevél-rendszerbe az általam megadott e-mail címmel kerül be.

* A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!

Probléma esetén: hello@oenonprofit.hu