Közel 30 cég 300 állásajánlata és gyakorlati hely ajánlata vár Téged az Óbudai Egyetem 25. állásbörzéjén.

Játékszabályzat

A nyereményjáték leírása:

A nyereményjáték az Óbudai Egyetem Virtuális Állásbörzéhez kapcsolódik. A részvétel egyik feltétele a https://allasborze.uni-obuda.hu/register oldalon történő regisztráció, amelynek keretein belül a résztvevők megadják adataikat. A https://allasborze.uni-obuda.hu/register oldalon történő regisztráció előfeltétele az esély megszerzésének. A nyereményjátékba résztvevők több módon növelhetik az esélyeiket, melyek a következők:

·         regisztráció

·         önéletrajz feltöltés

·         Discord azonosítás

·         Facebook oldal kedvelés

·          Discord kvíz kitöltése

 Az egyes elemek teljesítése 1-1 további esélyt ad a nyeremények megszerzésére. A sorsolás online módon sorsolást segítő szoftver segítségével valósul meg, mely élőben követhető a felületen 2021. április 27. 15:30 perctől.

A nyereményjáték szervezője:

Az ÓE Virtuális Állásbörze szervezője, az Óbudai Egyetem Nonprofit Kft. 

(1034 Budapest, Bécsi út 96. B. ép.)

A nyereményjáték ideje:

2021. április 27. kedd 9:00-15:30

Részvétel feltételei:

Az ÓE Állásbörze nyereményjátékban részt vehetnek azok a személyek, akik regisztráltak a https://allasborze.uni-obuda.hu/register oldalon. A nyereményjátékban az Óbudai Egyetem Állásbörze szervezőin kívül mindenki részt vehet, függetlenül attól, hogy a résztvevő hallgató, tanár, egyetemi alkalmazott, vagy külsős személy.

Személyes adatok kezelése:

A jelentkezés során megadott adatokat az Adatvédelmi Nyilatkozatunknak megfelelően kezeljük.

Nyeremények:

  • hamarosan...

 

Sorsolás:

2021. április 27. 15:30 perctől a Virtuális Állásbörze felületén.

Nyeremények átvétele:

A nyereményt a jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel a nyertesnek futárszolgálattal juttatjuk el az előzetesen egyeztetett, kívánt szállítási címre. A tárgynyeremények készpénzre nem válthatóak!

Kizárás:

A játékban nem vehetnek részt az Óbudai Egyetem Nonprofit Kft. dolgozói és azok közeli hozzátartozói. A felajánlásban résztvevő cég dolgozói és azok közeli hozzátartozói.