Több, mint 50 cég állásajánlata és gyakorlati hely ajánlata vár Téged
az Óbudai Egyetem 29. állásbörzéjén.

Offline helyszínek


Tavaszmező

Tavaszmező

A Tavaszmező és Szűz utca torkolatában álló impozáns, szecessziós épület Pártos Gyula építőművész tervei alapján épült 1901-ben. A jogelőd Magyar Királyi Állami Mechanikai és Órásipari Szakiskola egykori épületében ma a Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar hallgatói tanulnak 30 laboratóriumban.

1084 Budapest, Tavaszmező utca 14-18.


Óbuda

Óbuda

A Bécsi és a Doberdó út mentén húzódó épületeket parkosított területek fogják közre, melyek kellemes időtöltést, kikapcsolódást biztosítanak. Itt található a kiscelli kálvária Szent Vér-kápolnája, amely az egyetemen működő lelkészség céljait is kiszolgálja. Az egyetem központi épületének kertjében – szemben a római kori temetőrészlet bemutatójával – került kialakításra a karok névadóinak szoborparkja.

1034 Budapest Bécsi út 96/B


Népszínház utca

Népszínház utca

A Népszínház utcában található az egyetem legrégebbi épülete, mely Hauszmann Alajos tervei szerint épült jogelődünk, a Budapesti Állami Közép Ipartanoda számára és felavatására 1889-ben került sor. E történelmi épületben ma a Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar hallgatóinak képzése folyik, továbbá itt kapott helyet a Trefort Ágoston Mérnökpedagógiai Központ és a Keleti Károly Gazdasági Kar Szervezési és Vezetési Intézete. Itt került kialakításra az iskola világhírű egykori diákja előtt tisztelegve a Galamb József emlékszoba, benne egy 1922-es restaurált Ford T-modellel.

1081 Budapest, Népszinház u. 8.

Online helyszínek


OE Állásbörze Discord szerver

OE Állásbörze Discord szerver

Az OE állásbörze online tere.

Online