Tavaszmező

1084 Budapest, Tavaszmező utca 14-18.

Virtuális túra

Tavaszmező utca 15.

A Tavaszmező és Szűz utca torkolatában álló impozáns, szecessziós épület Pártos Gyula építőművész tervei alapján épült 1901-ben. A jogelőd Magyar Királyi Állami Mechanikai és Órásipari Szakiskola egykori épületében ma a Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar hallgatói tanulnak 30 laboratóriumban.

Tavaszmező utca 17.

A Tavaszmező és Szűz utca torkolatában álló másik történelmi iskolaépület eklektikus stílusban épült Wellisch Alfréd műépítész tervei alapján, 1896-ban adták át. Napjainkban itt található a Villamosmérnöki és Gazdasági Kar központja. 12 tanterem és 16 laboratórium segíti a hallgatók tanulását.

Tavaszmező utca 14–18.

Az egyetem legújabb oktatási épületében a Keleti Károly Gazdasági Kar oktatóinak irodái mellett 3, a legkorszerűbb oktatástechnikával felszerelt előadóterem, 7 tanterem és 8 számítástechnikai laboratórium található. Az új épület illeszkedik a környezet hangulatához, ugyanakkor megfelel a kor elvárásainak. A lehető legjobb térkihasználás mellett figyelmet fordítottak a zöldterületek megfelelő arányára is. Az alagsori zsibongó, az udvar, a büfé és a tetőterasz mind-mind a diákok kényelmét szolgálják.

Szakirányok

  • gépészmérnök
  • környezetmérnök
  • villamosmérnök
  • műszaki menedzser
  • kereskedelem és marketing
  • gazdálkodás és menedzsment

Parkolás

Kiállítóink számára korlátozott számban ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk, a szabad parkolóhelyek kiosztása érkezési sorrend alapján történik.

Az egyetem környékén kizárólag fizetős parkolóhelyek állnak rendelkezésre.

A parkolási övezetekkel kapcsolatban bővebb információt itt található: http://jgk.hu/205-korzetek-varakozasi-es-altalanos-parkolasi-informaciok

Galéria