Közel 30 cég 300 állásajánlata és gyakorlati hely ajánlata vár Téged az Óbudai Egyetem 24. állásbörzéjén.

Játékszabályzat

NYEREMÉNYJÁTÉK – JÁTÉKSZABÁLYZAT

A nyereményjáték leírása:

A nyereményjáték az Óbudai Egyetem Állásbörzéhez kapcsolódik. A részvétel egyik feltétele a http://oenonprofit.hu/register oldalon történő regisztráció, amelynek keretein belül a résztvevők megadják nevüket és elérhetőségüket. A http://oenonprofit.hu/register oldalon történő regisztráció előfeltétele a tombola megszerzésének. Tombolát a résztvevők a helyszínek egyikén, az Információs pultnál tudják kérni, amelyet kitöltve (név, e-mail) be kell dobniuk az urnába. Egy résztvevő, egy tombolát dobhat az urnába, amelyet 2020. március 3-án vagy 2020. március 4-én tud kérni az Információs pultnál. A nyertesek hozzájárulnak az ajándékok átvétele során készülő fénykép (a rendezvény felületein történő) megosztásához. 

A nyereményjáték szervezője:

Az ÓE Állásbörze szervezője, az Óbudai Egyetem Nonprofit Kft. 

(1034 Budapest, Bécsi út 96. B. ép.)

A nyereményjáték ideje:

2020. február 20. 10:00 - 2020. március 4. 12:00

Részvétel feltételei:

Az ÓE Állásbörze nyereményjátékban részt vehetnek azok a személyek, akik regisztráltak a http://oenonprofit.hu/register oldalon, majd a helyszínen (Bécsi út 96/b. vagy Tavaszmező utca 14-18) kitöltik a tombolát, az urnába helyezik és személyesen megjelennek a sorsolás időpontjában. A nyereményjátékban az Óbudai Egyetem Állásbörze szervezőin kívül mindenki részt vehet, függetlenül attól, hogy a résztvevő hallgató, tanár, egyetemi alkalmazott, vagy külsős személy.

Személyes adatok kezelése:

A jelentkezés során megadott adatokat az Adatvédelmi Nyilatkozatunknak megfelelően kezeljük.

Nyeremények:

  • 1 db Apple Iphone 11
  • 1 db Sony Playstation 4
  • 1 db JBL Charge 4

Sorsolás:

2020. március 4. 13:00 – 1084 Budapest, Tavaszmező utca 14-18. G. épület, Aula

Nyeremények átvétele:

A nyereményt a nyertes személyesen, személyazonosságának igazolásával veheti át az eredményhirdetés időpontjában 2020. március 4.-én, Óbudai Egytem Állásbörze 2. napján (1084 Budapest, Tavaszmező utca 14-18. G. épület, Aula) 13 órakor. Amennyiben a nyertes a megadott időpontban személyesen nem tudja átvenni a nyereményét, abban az esetben a szervezők az Óbudai Egyetem Hallgatói Központjában (1084 Budapest, Tavaszmező utca 17. A. épület Alagsor) őrzik meg 2 hétig nyereményét. A nyereményt hétköznap 9 órától 16 óráig az Óbudai Egyetem Hallgatói Központjában tudja átvenni. A nyertes hozzájárul, hogy a nyereményátvételen készült fényképet az ÓE Állásbörze felhasználja. A tárgynyeremények készpénzre nem válthatóak!

Sorsolási bizottság:

A sorsolás 2020. március 4-én történik a Tavaszmező utca 14-18. G. épületben. Az urnába előzetesen bedobott tombolák közül fogja az Óbudai Egyetem Állásbörze munkavállalója kihúzni a 3 nyertest, melyről a sorsolási bizottság tagjainak aláírásával ellátott jegyzőkönyv készül. A sorsolás alkalmával, ha a kihúzott nyertes nincs a helyszínen, akkor pótnyertes sorsolására nem kerül sor. Amennyiben a kihúzott nyertes a nyereményre nem jogosult, vagy a nyereményét a megadott határidőn belül vagy előre egyeztetett időpontban nem veszi át a nyeremény az Óbudai Egyetem Állásbörze, illetve a nyeremény felajánlójának tulajdonában marad.

Kizárás:

A játékban nem vehetnek részt az Óbudai Egyetem Nonprofit Kft. dolgozói és azok közeli hozzátartozói. A felajánlásban résztvevő cég dolgozói és azok közeli hozzátartozói.