ASA Építőipari Kft

ASA Építőipari Kft

1036 Budapest, Lajos utca 160-162

Németh Ramóna
06305018779
ramona.nemeth@asa.hu
2 aktív álláshirdetés

Well Built for Well Being

Minőségi Építés A Minőségi Életért

30 éve a magyar piacon az ASA Építőipari Kft neve a megrendelők szemében összefonódott a megbízható minőséggel, korrekt vállalással és mindig innovatív, erőforrásoptimalizált megoldásokkal.

Ám az ASA Építőipari Kft és a CONSOLIS cégcsoport ennél sokkal több: egy új alkotó erő az előregyártott vasbeton szerkezetek piacán, ahol a biztonságos és barátságos munkakörülmények, a környezetünk megóvásáért tett erőfeszítések és a megrendelőink számára kivitelezett közösségépítő munkánk széleskörű elismerése nyertes csapattá kovácsol minket.

Nálunk vasbeton szerkezettervezés, előregyártás, helyszíni szerelés, ipari padlóépítés, generál kivitelezés területen lehet megtanulni azt, ami a könyvekben, podcastokban vagy egyetemi előadásokban nincs benne: projektszemlélet, gördülő tervezés és kivitelezés, projektvezetés, gyártástechnológia, kivitelezés-irányítás, műszaki és pénzügyi összkép stb.

S ha lenne olyan téma, amire idehaza nincs válasz, vagy új trendekkel és megoldásokkal is ismerkednél, 17 országban jelen lévő cégcsoportunkon belül biztos érdekes kapcsolatokra lehet szert tenni.

Nézd meg a cégcsoportunk új honlapját is: www.consolis.com

#JointheForce

#FenntarthatóBeton

Ha a hazai referencia munkáinkról és a nyitott állásajánlatainkról szeretnél többet megtudni, keress minket a Teams csatornánkon vagy írj az allas@asa.hu címre.

Aktuális állásajánlatok

VÁLLALKOZÁS ELŐKÉSZÍTŐ MÉRNÖK Feladatok: építőipari projektek vasbeton szerkezetépítési ajánlatrészeinek kidolgozása, a tervdokumentáció műszaki felülvizsgálata, mennyiségek számítása; esetlegesen alvállalkozói ajánlatok bekérése, valamint kapcsolattartás a megrendelőkkel, tervezőkkel, alvállalkozókkal; Fontos, hogy képes legyen a műszaki megvalósíthatósági feltételeket ellenőrizni. Ez alapján kell az ajánlatokat a tételes kiírások szerint beárazni, esetenként angolul. Ezért egy magabiztos középszintű angol szükségeltetik. A műszaki előkészítés része, hogy a megnyert projektek esetében a vállalkozás a kivitelező csapatot is támogatja.  
A generálkivitelezésben pörögve tudod csak elképzelni karriered? Dolgozz velünk!