Zoltek Kft.

Zoltek Kft.

2537 Nyergesújfalu, Varga József tér 1.

Fohner Károly
+36 33 536 000 / 6252-es mellék
karoly.fohner.r3@zoltek.com
7 aktív álláshirdetés

A kereskedelmi szénszálgyártásban világvezető ZOLTEK Zrt. a Toray Group tagja. Innovatív módon járulunk hozzá olyan termékek gyártásához, mint például szélturbinák, vitorlás hajók, elektromos autók alkatrészei, a repülőgépek és sportautók féktárcsája, vagy akár az olimpiai aranyérmes kajakosaink evezőlapátja. A magyarországi Zoltek Zrt. Budapesttől kb.50 km-re, Nyergesújfalun található. Folyamatosan fejlődő üzemünk jelenleg is növeli gyártási kapacitását.

Fő működési terület: Gyártás / termelés

Telephelyek Magyarországon:  Nyergesújfalu

Aktuális állásajánlatok

Angol- és magyarnyelv-tudással vár aktív hallgatói jogviszonyal rendelkező vegyészmérnök gyakornokokat a Zoltek Zrt. nyergesújfalui gyárába. Bővebb információk a standunkon.
Angol- és magyarnyelv-tudással vár aktív hallgatói jogviszonyal rendelkező gépészmérnök gyakornokokat a Zoltek Zrt. nyergesújfalui gyárába. Bővebb információ standunkon.

Villamos projektmérnök

Nyergesújfalu

Villamos projektmérnök kollégákat vár a Zoltek Zrt. nyergesújfalui gyárába. Elvárások: szakirányú végzettség, angol- és magyarnyelv-tudás. Bővebb információ standunkon. 
Karbantartó villamosmérnök kollégákat vár a Zoltek Zrt. nyergesújfalui gyárába. Elvárások: szakirányú végzettség, angol- és magyarnyelv-tudás. Bővebb információ standunkon. 
Karbantartó gépészmérnök kollégákat vár a Zoltek Zrt. nyergesújfalui gyárába. Elvárások: szakirányú végzettség, angol- és magyarnyelv-tudás. Bővebb információ standunkon. 
Erősáramú villamosmérnök  kollégákat vár a Zoltek Zrt. nyergesújfalui gyárába. Elvárások: szakirányú végzettség, angol- és magyarnyelv-tudás. Bővebb információ standunkon. 

Folyamatmérnök

Nyergesújfalu

Folyamatmérnök kollégákat vár a Zoltek Zrt. nyergesújfalui gyárába. Elvárások: szakirányú végzettség, angol- és magyarnyelv-tudás. Bővebb információ standunkon.