Zyntern.com Gyakornoki és Pályakezdő Állásportál

Zyntern.com Gyakornoki és Pályakezdő Állásportál

8000 Székesfehérvár, Had utca 1-3. 315.

Dóczi Ildikó
+36202586443
doczi.ildi@zyntern.com
0 aktív álláshirdetés

Zyntern.com Gyakornoki és Pályakezdő Állásportál

A Zyntern.com az Y és Z generációs pályakezdők állásportálja, ahol több száz nyitott pozíció vár Rád többek között IT, mérnöki, gazdasági és SSC területeken. Gyakornoki munkák, szakmai gyakorlatok, pályakezdő- és junior állásajánlatok Magyarország TOP cégeitől.

Nincs több túlbonyolított jelentkezési folyamat, számodra irreleváns álláshirdetés. A Zynternnél már egyetemistaként, frissdiplomásként pár gombnyomással olyan állásokat találhatsz, melyek valóban hozzájárulnak személyes és szakmai fejlődésedhez!

Csatlakozz Te is a Zyntern.com közösségéhez és böngéssz a legmenőbb hallgatóknak, frissdiplomásoknak és junioroknak szóló, nyitott pozíciók között! 
 
Mit tud a Zyntern.com?
  • Egyetlen oldalon összegyűjt több száz releváns pozíciót frissdiplomásoknak, hallgatóknak és diákoknak.

  • CV-k, motivációs levelek és időigényes űrlapok helyett saját karrier profilt készít Neked a megadott adataid, tanulmányaid, tapasztalataid és preferenciáid alapján. Ráadásul mindezt önéletrajzként egy kattintással le is töltheted.

  • Kiválasztja és elküldi Neked azokat a pozíciókat, amik tényleg relevánsak számodra (munka típus, szakterület, munkaóra, fizetés, lokáció szempontjából). Neked csak regisztrálnod kell és a Zyntern algoritmusa helyetted böngészik a hirdetések között.

  • Leegyszerűsített jelentkezési funkciója egy gombnyomással leveszi válladról az álláskeresés terhét. A neked tetsző hirdetéseket pedig elmentheted, hogy később visszatérhess hozzájuk.

  • Térkép nézetet és lokáció szerinti keresést. A Zyntern.com egyrészt az általad beállított címhez - ami lehet a sulid, lakhelyed, kedvenc edzőtermed - lévő távolság szerint rendezi sorba a számodra releváns munkákat; másrészt térkép nézetben is tudsz böngészni a hirdetések között.

Álláskeresési tippekre is szükséged van? A Zyntern segít!

Milyen egy profi CV fotó? Hogyan zajlik egy bértárgyalás? Melyek a legvonzóbb hazai cégek? Nálunk minden kérdésedre választ kapsz! Látogass el blogunkra, ahol hetente frissülő szakmai témákkal, hasznos munkaerőpiaci tippekkel és laza, egyetemistáknak szóló bejegyzésekkel várunk!

Indítsd be karriered a Zynternnel!

Csekkold a Zyntern.com Gyakornoki és Pályakezdő Állásportált, és kövess bennünket szórakoztató és izgalmas tartalmakért Facebookon, Instagramon, TikTokon és LinkedIn-en!

Jó Zynternezést kívánunk! :)