Tyco Electronics Hungary Kft.

Tyco Electronics Hungary Kft.

1147 Bp., Kerékgyártó u. 47-49.

Gőbölös Tímea
+36209570-023
gobolos@detim.hu
0 aktív álláshirdetés

Tudtad, hogy a TE Connectivity…

 

…egy 14 milliárd dolláros technológia- és termelő multinacionális vállalat, amely a világ 140 országában van jelen?

…termékei 75 éve segítik a közlekedést, az ipari alkalmazások, a kommunikációs iparágak fejlődését?

…idén hetedik alkalommal nyerte el a világ legetikusabb vállalata címet?

…a fenntartható fejlődés érdekében 28%-kal csökkentette a vízfelhasználást, 30%-kal a szennyvízkibocsátást, 30%-kal az energiafelhasználást?

…az esztergomi üzemben közel 1600 munkatársunk gyárt az autóipar számára alkatrészeket, amelyek az autók működését, kényelmi, és biztonsági szolgáltatásait hivatottak biztosítani?

…európai partnereik kiszolgálása érdekében a teljes gyártási folyamat az iparági egységes paraméterek és szabványok figyelembevételével történik, a tervek készítésétől egészen a csomagolásig?

…fő tevékenysége az elektronikai csatlakozók gyártása? ennek eredményeként napi mintegy 2 millió darab csatlakozó készre szerelését biztosítjuk?

…5000 palettás, 18 méter magas, kötöttpályás technológiával ellátott raktárban oldja meg a logisztikai feladatokat?

 

Leendő mérnökeink lehetőséget kapnak célgépeink fejlesztésében, új gyártósorok tervezésében, tesztelésében, programozásában, a hatékonyság növelésének érdekében. A legújabb robotizált megoldásaink bevezetése jelentheti a félautomata, automata berendezések módosításait, amelyek sok esetben a munkatársaink javaslatai alapján történnek.

 

Egy globális hálózat részeként, kollégáink előtt akár a nemzetközi szintű tanulási és fejlődési lehetőségek is nyitva állnak. A saját szegmensében abszolút piavezető trendeket diktáló vállalatként kiemelten törekszünk a fiatalok mentorálasára, tanulmányaik támogatására, így a felmerülő kihívások izgalmas feladatként, nem pedig akadályként állnak előttük.