HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság

HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság

1101 Budapest, Salgótarjáni út 20.

Hadi Zita, Csiba Lívia
+36301609642, +36305891072
allas@hmei.hu
13 aktív álláshirdetés

A HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. 100%-os magyar állami tulajdonú, profitorientált  nagyvállalat. Mint a hazai védelmi ipar vezető vállalata, minősített NATO beszállítóként törekszünk egyedi megoldások és high tech műszaki fejlesztések, technológiák kidolgozására.

Stratégiai célkitűzéseinket a haderőfejlesztés és a védelmi ipari fejlesztési program határozza meg.

A Társaság rendszerintegrátori szerepben a védelem ipar fejlődésének motorja.

Magyarország egyik legnagyobb munkáltatójaként, feladatainkat kiváló szakemberekkel, közel 4500 elkötelezett munkatárssal végezzük budapesti székhellyel és országszerte 260 telephelyen.

Működésünket több üzletág határozza meg, informatika, ingatlan-üzemeltetés és beruházás, vagyonvédelmi szolgáltatások, könnyűipari kapacitás (textil üzemek).

Fejlesztéseink stratégiai fókusza:

 • katonai műveletirányítási rendszerek fejlesztése és támogatása
 • szövegbányász és multimédia elemző rendszerek
 • kiterjesztett valóság (AR) alapú fejlesztések
 • dokumentum- és iratkezelő rendszerek fejlesztése és támogatása
 • rendszerintegrációhoz köthető szoftverfejlesztés
 • konstruktív katonai szimulátorok üzemeltetése és támogatása
 • hardverközeli programozás, beágyazott rendszerek fejlesztése és integrálása
 • vállalatirányítási rendszerek fejlesztése és támogatása
 • portálfejlesztés
 • pilóta nélküli repülőeszközök fejlesztése, gyártása
 • ingatlanfejlesztés
 • egyenruházati és egyéni felszerelés fejlesztés és gyártás

 STABILITÁS – VÉDELEM – INNOVÁCIÓ

Elérhető célokért, elkötelezett csapatban dolgozunk.

Csatlakozz hozzánk!

 

Aktuális állásajánlatok

Mérnök informatikus, üzemmérnök informatikus, mérnök/gazdaságinformatikus felsőoktatási szakképzés végzettségekkel vagy folyamatban lévő  tanulmányokkal.
Mérnök informatikus, üzemmérnök informatikus, mérnök/gazdaságinformatikus felsőoktatási szakképzés végzettségekkel vagy folyamatban lévő  tanulmányokkal.

Informatikai alkalmazás támogató

Budapesti központtal és országos munkavégzéssel

Mérnök informatikus, üzemmérnök informatikus (alap, mester, felsőoktatási szakképzés) végzettségekkel, vagy folyamatban lévő  tanulmányokkal.
Rendelkezel információ, adatvédelmi tapasztalattal, vagy régóta gondolkozol, hogy kipróbálod magad ezen a területen? Esetleg már megszerezted a végzettséget az említett területek egyikén, de még nincs gyakorlatod a szakmai pályafutásod elindításához? Ebben a pozícióban  megismerkedhetsz az alapokkal és hosszú távon lehetőséged lesz a vállalaton belül, szenior kollégáink mentorálásával szakmai fejlődésre, tanulásra.
A HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. a magyar védelmi ipar vezető vállalataként minősített, egyedi informatikai fejlesztésekkel és üzemeltetéssel foglalkozó csapatába keres munkatársakat hardver fejlesztő mérnök munkakörbe. Fő feladataid lesznek: kapcsolási rajz összeállítása a fejlesztő csapat által meghatározott feltéte...
középfokú-, felsőoktatási szakképzés végzettségekkel, vagy folyamatban lévő  tanulmányokkal
Középfokú szakirányú végezttséggel is betölthető.
Nevezzük üzleti elemzőnek, rendszerszervezőnek, business analyst-nak a lényeg, hogy nélküle nincs jó szoftverfejlesztési projekt! Ő az összekötő kapocs az ügyfél és fejlesztők, az üzleti terület és az informatikai szakterület között! Ő méri fel és fogalmazza meg a megrendelő igényeit és fordítja át a fejlesztők számára megtervezhető és leprogramozható követelményekké.  
Szakirányú felsőfokú végzettség, vagy ezzel egyenértékű C# fejlesztői tapasztalat.
Unod már a rutinszerű, egyhangú fejlesztési feladatokat? Szeretnél izgalmas, felelősségteljes munkát végezni? Nálunk lehetőséged lesz Magyarország egyik legizgalmasabb projektjén dolgozni, és a legújabb technológiákat használni.  Testközelből ismerkedhetsz meg például Virtual-/Augmented-/Mixed-Reality (HoloLens2), illetve AI fejlesztésekkel is.
A HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. a magyar védelmi ipar vezető vállalataként minősített, egyedi informatikai fejlesztésekkel és üzemeltetéssel foglalkozó csapatába keres munkatársat elektronikai műszerész munkakörbe. Fő feladataid lesznek: prototípus és kis szériás elektronikai áramkörök beültetése dokumentáci&oacu...
A HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. a magyar védelmi ipar vezető vállalataként minősített, egyedi informatikai fejlesztésekkel és üzemeltetéssel foglalkozó csapatába keres munkatársat frontend fejlesztő munkakörbe.  Fő feladataid lesznek: Sitebuild készítés adott design alapján; részvétel a teljes implementációs folyamatban...
Közép- vagy felsőfokú végzettség (informatikai, műszaki)