VEIKI-VNL Kft.

VEIKI-VNL Kft.

1158 Budapest, Vasgolyó utca 2.

Döme András
+36301724057
andras.dome@dekra.com
1 aktív álláshirdetés

A világ 60 országában, közel 45000 kollégát foglalkoztató DEKRA cégcsoport küldetése a biztonság megteremtése az utakonaz otthonokban és a munkahelyeken.

A Magyarországon több évtizedes múlttal, hazai és nemzetközi ügyfelekkel rendelkező VEIKI-VNL Villamos Nagylaboratóriumok Kft. 2017-ben csatlakozott a DEKRA Termékvizsgáló és Terméktanúsító üzletágához.

A budapesti laboratóriumunkban kis-, közép- és nagyfeszültségű, erősáramú és atomerőművi szerkezetek, készülékek és berendezések szabványos fejlesztési és megfelelősségi vizsgálatait végezzük. Ezen vizsgálatok célja, hogy a villamosenergia ellátó hálózatba csak olyan alkatrészek és berendezések kerüljenek beépítésre, amelyek bizonyítottan garantálják a hálózat, ezzel a villamosenergia-ellátás megbízhatóságát, valamint a berendezéseket üzemeltető dolgozók vagy azok környezetében tartózkodók biztonságát.

Az általunk végezhető vizsgálatok és a laboratóriumban előforduló termékek sokszínűsége hazánkban egyedülálló lehetőséget biztosít a nálunk dolgozó villamos szakemberek számára, hogy széleskörű villamosipari tudásra és tapasztalatra tegyenek szert.

Aktuális állásajánlatok

min 3000 plusz juttatások

Feladataid: • a zárlati vizsgálatra érkezett, változatos erősáramú berendezések (pl. transzformátorok, kis-, és középfeszültségű elosztóberendezések, nagyfeszültségű szigetelők, áramvezető sodronyok, túlfeszültségkorlátozók…stb.) feszültség-, és zárlatállósági vizsgálatainak lebon...