Grundfos Magyarország Gyártó Kft., Székesfehérvár

Grundfos Magyarország Gyártó Kft., Székesfehérvár

8000 Székesfehérvár, Holland fasor 15.

Kocsis Eszter
+36301175526
ekocsis@grundfos.com
2 aktív álláshirdetés

A Grundfos cégcsoport 2020-ban ünnepelte fennállásának 75. évfordulóját, melynek világszerte több, mint 19.000 munkavállalója van, ebből 2270, itt Magyarországon. Vállalatunk fő profilja, elektromos motor és szivattyúgyártás, minden, ami vízzel kapcsolatos technológia, abban mi élenjárók szeretnénk lenni.

A Grundfos Magyarország Gyártó Kft., Tatabányán alakult meg 21 évvel ezelőtt, ahol az első gyárat 2002-ben már követte is a második, majd később 2007-ben az első majd 2013-ban a második székesfehérvári gyár megnyitásával ma már 2 telephelyen, 4 gyártóegységgel rendelkezik.

A fenntarthatóság egy nagyon fontos szempont számunkra, a jövőre való odafigyelés, ezért olyan innovatív technológiákat alkalmazunk, találunk ki és fejlesztünk időről időre, amivel valóban az élhető bolygót és a tiszta vizet továbbra is biztosítani tudjuk mindenki számára. Ugyancsak a mindennapjaink része a társadalmi felelősségvállalás és emberközpontú gondolkodás, melynek mentén sok jó gyakorlattal is tudunk szolgálni akár más cégek számára is. 2019 óta, mint Családbarát mentorvállalat, és a kezdetek óta Fogyatékosság-barát munkahelyként tevékenykedünk, mára összesen 112 megváltozott munkaképességű kollégát foglalkoztatunk.

2021.01.01-től a Grundfos fennállásának legnagyobb szervezeti változása lépett életbe, amely az egész szervezet működését alapjaiban változtatta meg. Mind a gyártóvállalatok, mind az értékesítési vállalatok úgynevezett vásárlói szegmensek mentén, különböző kategóriákba lettek besorolva, így még inkább a vevői igényekhez tudjuk igazítani folyamatainknak és gyártásunkat.

Székhely: Székesfehérvár, Holland fasor 15, 8000

Fő működési terület: Szivattyú gyártása

Telephelyek Magyarországon: Székesfehérvár, Tatabánya, Törökbálint, Biatorbágy, Budapest

Dolgozók létszáma: 2270

Álláslehetőségek: 39

Szükséges nyelvismeret: angol középfok

Önéletrajz és motivációs levél nyelve: angol és magyar

 

Aktuális állásajánlatok

Termékfejlesztő mérnök

Székesfehérvár

Fedezze fel lehetőségeit a Grundfosnál Csatlakozzon hozzánk, hogy együtt találjunk megoldást a világ vízzel kapcsolatos és éghajlati kihívásaira, miközben egy globális szervezetben építi karrierjét. Fedezze fel az új lehetőségeket, nyitott pozícióinkat, és tudjon meg többet arról, hogyan válhatunk együtt a változ&aac...

Electrical Engineers

Székesfehérvár

Are you passionate about innovating in the field of water technology and eager to apply your engineering expertise in product development to make a real-world impact? Then join Grundfos talent pool as we are expanding our Product Development and Product Information team in Székesfehérvár! At Grundfos, we are committed to pushing the boundaries of technology and innovation in the world of pumps and water solutions. We are on a continuous journey where collaboration and forward thinking are at the heart of everything we do. We believe that what we do flourishes in an environment that embraces diversity, and that's why we're dedicated to building a team that encompasses various backgrounds, perspectives, and experiences.