ALTEO Energiaszoltgáltató Nyrt.

ALTEO Energiaszoltgáltató Nyrt.

1033 Budapest, Kórház utca 6-12.

Mikula Tímea
+36703382282
mikula.timea@alteo.hu
0 aktív álláshirdetés

Az ALTEO világa

Vállalatunk egy hazai tulajdonban lévő, modern szemléletet képviselő energetikai szolgáltató és kereskedő vállalat. Üzleti tevékenységünk kiterjed a megújuló erőforrás, illetve magas hatásfokú szénhidrogén alapú kapcsolt energiatermelésre; az energia kis- és nagykereskedelemre; az iparvállalatok számára nyújtott szolgáltatások biztosítására, különös tekintettel az energetikai rendszerek létesítésére, üzemeltetésére és karbantartására.

A vállalatcsoport kiemelt feladatának tekinti a magas hatásfokú decentralizált és megújuló alapú villamosenergia-termelés hazai terjesztését. Ennek megfelelően olyan erőművi portfóliót építünk ki és fejlesztünk folyamatosan, amely tartalmaz a fogyasztóhoz közel telepített, alternatív- és megújuló energiaforrások hasznosítására épülő egységeket, valamint ezek kiegészítésére magas hatásfokú, szénhidrogén-tüzelésű kapcsolt villamosenergia-termelő rendszereket is. A vállalatcsoport számos fűtőerőművel is rendelkezik, amelyek ipari üzemek számára állítanak elő hőenergiát, illetve városi távfűtési rendszereket szolgálnak ki.

Energiakereskedőként partnereink körében megtalálhatók hazai kis- és középvállalkozások és nagyvállalatok egyaránt. Ügyfeleink igényeit hatékonyan tudjuk kiszolgálni saját optimálisan kialakított összetételű eszközeinek, valamint Szabályozási Központunknak köszönhetően. Újgenerációs energetikai cégként a hulladékra sem problémaként, hanem inspiráló lehetőségként tekintünk. Hulladékmenedzsment divíziónk aktív szerepet vállal a szektorban szükséges innovatív technológiák kialakításában, az együttműködési lehetőségek fejlesztésében, ezen a tevékenységen 
keresztül is érvényre juttatva a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünket.

A fenntarthatóságra és környezettudatosságra összpontosító aktivitások az e-mobilitási tevékenység sikeres működtetéséhez is ideális alapot jelentenek. A telepítés, üzemeltetés és karbantartás mellett dinamikus energiamenedzsmentet is magukba foglaló szolgáltatásaink révén az energiahatékonysági beruházások részévé tesszük az e-mobilitást az otthonokban ugyanúgy, mint a vállalati szegmensben.

Aki azt gondolja, az energetika világa unalmas, az nem az ALTEO-nál dolgozik.

Úgy élünk, ahogy a világról gondolkozunk. Olyan munkatársakat keresünk, akik osztoznak világnézetünkben. Akik képesek a jövőbe vetett hitükkel, szaktudásukkal, kompetens felelősséggel dolgozni. Akik a ma evolúció-specialistáiként, ügyfeleinkért, velük közösen szeretnének valódi értéket teremteni a holnapért, s ebben szenvedélyüket találják, örömüket lelik.

Jelentkezésed lehetőséget teremt arra, hogy önéletrajzod és motivációs leveled segítségével Téged is megismerjünk, és később egy aktuális, megfelelő pozíció kapcsán HR munkatársunk megkeressen.