Industrial Technologies Kft.

Industrial Technologies Kft.

1013 Budapest, Lánchíd utca 23. 5/2.

Péterfia Zsolt
+36302482446
zsolt.peterfia@peccorp.com
0 aktív álláshirdetés

A PEC-nél hiszünk abban, hogy az innováció többet jelent termékek és szolgáltatások fejlesztésénél. Mi együtt gondolkodunk az ügyfeleinkkel, hogy új termékek és megoldások mellett olyan eljárásokat, folyamatokat is létrehozzunk, amelyek segítik őket a teljesítmény, a minőség és a termelés új szintre emelésében.

Rólunk

A PEC egy nemzetközi technológiai szolgáltató, amely 3 kontinensen van jelen: Európában (Belgium, Magyarország, Németország), az Egyesült Államokban, Kínában és Japánban. Energiatároló rendszerek fejlesztésére és gyártására (Cell, Module and Battery Testing Equipment,  Cell Manufacturing Equipment) szolgáló, valamint készpénz-logisztikai megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek. Az Energy Storage divízióban dolgozó munkatársaink a jövő megújuló energiaforrásai által termelt energia tárolására szolgáló technológia és eszközök fejlesztésén dolgoznak. Ügyfeleink köre kiterjed a nemzetvédelmi-, űrkutatási-, légi-ipar, valamint az akkumulátor gyártás és fejlesztés, tier 1 autóipari beszállítók és OEM partnerek piacvezető szereplőire.

 

Rólad

Tudod hogyan készülnek a hibrid/elektromos járművek akkumulátorai? Mi a PEC-nél tudjuk! Ha a technológia a szenvedélyed, érdeklődsz a robotika, az elektronikai fejlesztés vagy automatizált gyártósorok fejlesztése iránt, szeretnél nemzetközi környezetben, hi-tech megoldásokat használva dolgozni, keress meg bennünket – 20 éve vagyunk jelen Magyarországon