Procter & Gamble - Hyginett Kft.

Procter & Gamble - Hyginett Kft.

2141 Csömör Határ út 3

Cseh Noémi (Budapest Gyár) & Árvai-Tari Alexandra (Gyöngyös Gyár)
+36 20 620 4204 (Budapest Gyár); +36 30 436 6848 (Gyöngyös Gyár)
jelentkezz.im@pg.com (Budapest Gyár); csatlakozz.im@pg.com (Gyöngyös Gyár)
0 aktív álláshirdetés

SZERETED A KIHÍVÁSOKAT? KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY FELSZABADÍTSD TECHNIKAI KREATIVITÁSODAT?

Kihívásokkal teli, hosszútávú karrierlehetőséget keresel?

Szívesen kamatoztatnád technikai tudásodat mérnök gyakornokként vagy folyamatmérnökként?

Ne habozz, ismerd meg a P&G világát és a Benned rejlő lehetőségeket! Építs karriert a P&G-nél! 

Procter&Gamble 1837-ben egy szappan- és gyertyakészítő családi vállalkozásként indult az Egyesült Államokban. Az azóta eltelt több mint 184 év alatt a világ egyik legnagyobb és legsikeresebb fogyasztási cikkek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó nemzetközi nagyvállalatává fejlődött. Több, mint 180 országban vagyunk jelen és olyan neves márkák tartoznak hozzánk, mint például Always®, Ariel®, Lenor®, Pampers®, Oral-B®, Old-Spice®, Braun® és Gillette®.

A Procter & Gamble Budapest határában, Csömörön található Budapest Gyár 1991 óta világszínvonalú technológiát képviselő automatizált gyártósorokkal üzemel. Jelenleg közel 900 főt foglalkoztatunk és a P&G legnagyobb női higiéniai termékeket előállító egységének minősülünk. Világszerte jól ismert Always® és Naturella® betétet, Discreet® tisztasági betétet és Tampax® tampont gyártunk, melyeket a magyarországi piacon kívül közel 40 piacra szállítunk. Dinamikusan fejlődő munkakörnyezetben, együttműködő és céltudatos csapatként dolgozunk annak érdekében, hogy kiváló minőségű termékeinkkel jobbá tegyük fogyasztóink életét.

Vállalatunk számára kiemelten fontos a fenntarthatóság és az ökológiai lábnyomunk csökkentése. A világ P&G gyárai közül a csömöri Budapest Gyár volt az első, amely úgynevezett ‘Zero waste’ gyárként kezdett üzemelni. Büszkék vagyunk arra, hogy gyárunkból a mai napig nem kerül ki semmi hulladéklerakókba. A gyártás során keletkező selejtet és minden egyéb, nem veszélyes hulladékot feldolgozunk és újrahasznosítunk. Veszélyes hulladékainkat pedig oly módon semmisítjük meg, hogy az ne terhelje környezetünket. ‘Zero waste’ stratégiánk mellett pedig folyamatosan törekszünk arra, hogy egyre több termékünk csomagolására használjunk újrahasznosított anyagokat.

A Procter & Gamble 2014-ben megnyitotta második gyárát Magyarországon, és elkezdte gyártani az egyik legikonikusabb termékét, a Pampers® pelenkát. A gyöngyösi beruházást 2012-ben a Nemzeti Külgazdasági Hivatal “Az év legnagyobb volumenű zöldmezős beruházása" elismeréssel díjazta. Továbbra is célunk, hogy a Gyöngyösi Gyár folyamatosan növekedjen, bővüljön és fejlődjön, ezért 2016-ban az a döntés született, hogy a gyártási portfóliót két új üzletággal egészítjük ki. Az új beruházásnak köszönhetően jelenleg több mint 600 főt foglalkoztatunk és Oral-B® elektromos fogkeféket szerelünk össze, valamint Braun® villanyborotvákat és női epilátorokat csomagolunk. Termékeinket a világ számos pontjára szállítjuk.

Gyáraink dolgozóit nagyra értékeljük és szakértelmükbe fektetünk, a legkitűnőbb embereket alkalmazzuk és toborozzuk. Szervezetünket belülről építjük, dolgozóinkat kizárólag a teljesítményértékelés és az üzleti eredményeinkre mért hatásuk figyelembevételével léptetjük elő és jutalmazzuk.

A P&G kiemelt figyelmet fordít az egyenlőség és befogadás megvalósítására a mindennapokban. Nem részesítünk megkülönböztetett bánásmódban senkit faji és vallási hovatartozás, nemi identitás, szexuális irányultság, kor, családi állapot vagy rokkantsági státusz alapján.

A P&G-nél elkötelezettek vagyunk egy olyan kultúra megteremtése mellett, ahol mindenki egyenlőnek tekinti a másikat, és önmagát adhatja a munkahelyen. Ezért az egyik legfontosabb cél az egyenlő arányú részvétel a vállalat minden területén. Vállalatunk és márkáink befolyására építő programjainkon keresztül segítünk lehetővé tenni a nemek közötti egyenlőséget. Mindebben cégkultúránk ösztönző és támogató. Az egyenlőség és befogadás elve a mindennapok gyakorlatában mutatkozik meg, és esélyegyenlőséget biztosít minden munkavállalónak, így a nőknek is, akik számára bármely munkakör betölthető a P&G-n belül. Arra bátorítjuk a dolgozóinkat, hogy mindennap legyenek önmaguk, legyenek egyediek, és hozzák ki a legtöbbet egymásból. Ha ugyanis minden képességet kihasználunk, és minden véleményt meghallgatunk, pozitív változások történhetnek. Az egyedi látásmódok, hagyományok és tapasztalatok pedig erősebbé tesznek minket.

A P&G-nél a jövő vezetőit keressük és fejlesztjük. Dinamikus, rugalmas, gyorsan döntő, analitikus gondolkodású, jó kommunikációs és problémamegoldó készséggel, valamint csapatvezetői ambíciókkal rendelkező jelentkezőket keresünk, akik fejlődni és tanulni szeretnének egy multinacionális vállalati környezetben.

DOLGOZZ EGY OLYAN CÉGNÉL, AHOL MINDEN NAP SZÁMÍT, HOGY MIT TESZEL!

Jelentkezz pgcareers.com karrieroldalunkon keresztül nyitott pozícióinkra vagy írj nekünk a jelentkezz.im@pg.com (Budapest Gyár/Csömör) vagy a csatlakozz.im@pg.com (Gyöngyösi Gyár) email címre!