HungaroControl Zrt.

HungaroControl Zrt.

1185 Budapest Igló utca 33-35

Szépvölgyi-Perger Viktória
+36308648507
Viktoria.Perger@hungarocontrol.hu
6 aktív álláshirdetés

A HungaroControl munkatársai nap mint nap azért dolgoznak, hogy a repülőgépeken utazó több millió ember biztonságosan utazhasson. Ha légiforgalmi irányítóként vagy irányítástámogató mérnökként szeretnéd ezt a csapatot erősíteni és a légiközlekedés részesévé válni, akkor jelentkezz hozzánk!

Aktuális állásajánlatok

HR gyakornok

Budapest

A HungaroControl csapata keres egy lelkes HR gyakornot a csapat munkájának támogatására.
Vedd kezedbe az irányítást, jelentkezz légiforgalmi irányítónak!
Csatlakozz Magyarország egyik leginnovatívabb közlekedési vállalatához, a HungaroControl csapatához!
A leendő NOTAM operátor a légiforgalom zavartalan üzemelésének érdekében a repülőszemélyzetek és földi szolgálatok számára biztosítja a légiforgalommal kapcsolatos információkat, bármely légiforgalmi berendezés, szolgálat, eljárás létesítéséről, állapotáról, változásáról vagy veszély fennállásáról, rövid szabvány üzenetek formájában. (NOTAM/SNOWTAM).

HR generalista

Budapest

Keressük HR generalista pozícióba leendő munkatársunkat, aki nyitott, lendületes személyiség és szívesen tartozna egy stabil, de folyamatosan fejlődő, nemzetközi környezetben és különleges, hazánkban egyedülálló iparágban működő vállalathoz. Téged keresünk, ha elhivatottságot érzel a HR szakma iránt, tanulni vágyó és csapatjátékos vagy, nem okoz gondot, hogy egyszerre több szálat tarts a kezedben és elfogadod, hogy szabályozott környezetben dolgozunk. Szívesen fogadjuk akár pályakezdők jelentkezését is!
A leendő kollégánk feladatai: középvezetők és kiemelt munkatársak támogatása belső szervezetfejlesztőként: igények és szükségletek felmérése, szervezetfejlesztési folyamatok megvalósítása, rendszerek üzemeltetése, készségfejlesztések, részvétel a vállalati és HR stratégiában meghatáro...